Louter Homepage
Witte Paal 320 C 
1742 LE Schagen
T: 0224 217 273 
E: info@louteronline.nl 
Menu

Professionele Grootkeukens

Handelsonderneming Louter is een leverancier van alle grootkeuken appratuur en benodigheden. Louter ontwikkelt en levert complete professionele grootkeukens voor diverse sectoren. De kennis en kunde van onze specialisten met betrekking tot het inrichten, realiseren en onderhouden van professionele keukens en grootkeukens helpt u bij het starten, vernieuwen of verbeteren van uw onderneming. Handelsonderneming Louter, voor topprestaties in een optimale werkomgeving.
‌Leverancier van alle grootkeuken apparatuur. Alles in één organisatie: installatie, service, onderhoud en deskundig advies.

Professionele grootkeuken oplossingen door en voor specialisten

Bent u op zoek naar een professionele keuken, wilt u uw bedrijfsprocessen en werkomgeving verbeteren of is uw keukenapparatuur aan vervanging toe? 
‌Bij Handelsonderneming Louter vindt u een antwoord op elke keukenuitdaging. 
‌De professionele grootkeukens en productiekeukens uit ons aanbod zijn voorzien van een complete inrichting of kunnen op basis van uw wensen ontwikkeld en ingedeeld worden. 
‌Met de kennis en kunde in specialistische grootkeukens die wij door de jaren heen hebben opgebouwd, kunnen we u van ontwerp tot levering bijstaan. Zo bent u verzekert van een passende oplossing,  die uw werkzaamheden net dat stukje makkelijker maken.

‌‌Recent opgeleverde professionele keukenprojecten:
‌- Grootkeuken ziekenhuis Noord-Holland;
- ‌Boutique hotel in Schagen;
‌- Tennisclub in Haarlem‌.

Uw eindproduct, ons belangrijkste doel

Als ervaren specialist denken we graag met u mee. Niet alleen op het gebied van handelsgoederen en keukens, maar ook bij het uitdenken en ondersteunen van nieuwe horeca- of leisure-concepten en de opbouw van productiestraten. Ons belangrijkste doel is namelijk uw eindproduct. Daarom kijken we graag mee en helpen we u bij het inrichten van de ideale werkomgeving. Naast het leveren en ontwerpen van grootkeukens voor onder meer hotels, restaurants, cafés, kantines, strandpaviljoens, supermarkten, foodcorners, horecaconcepten en zorgconcepten, verzorgen we met een eigen service-afdeling tevens het onderhoud en de service rondom uw professionele keuken.

Bent u bezig met het realiseren van een nieuwe keuken, het vernieuwen en optimaliseren van een bestaande keuken of wilt u uw professionele keuken uitbreiden en bent u op zoek naar een passende en kwalitatief goede keukenoplossing? 
‌Neem dan contact op met Louter. Wij vinden de oplossing, die past bij uw verwachtingen.

Handelsonderneming Louter, totaalleverancier van: 

Koude keukens
Warme keukens
Spoelkeukens
Productiekeukens
Restaurantkeukens
Grootkeukens
Maatwerkkeukens
Keukenonderhoud en -service
Foodcorners
Pantry’s
Kantines
Vershoeken

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op!

Heeft u nog vragen of wilt u een vrijblijvende afspraak maken, neem dan contact op via het formulier of telefoonnummer. De koffie staat klaar!

Met een hartelijke groet,
Niels, Stefan en Jos

CONTACTFORMULIER

Velden met een * zijn verplicht
Naam *
E-mail *
Telefoonnummer (niet verplicht)
Bericht
Bedankt voor uw bericht.
We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.
Verstuur

Bezoekadres:

Handelsonderneming Louter
Witte Paal 320 C
1742 LE Schagen 

bedrijfsgegevens:

‌K‌vK: 52074137
‌BTW: NL850289348.B.01

Algemene voorwaarden
Privacy

Contact:

T: 0224 217 273
F: 0224 291 735
E: info@louteronline.nl
W: www.louteronline.nl

social media: