SPAR

Samenwerking Louter & Spar

SPAR is een internationale supermarktketen welke is opgericht in Nederland in 1932. Inmiddels zijn er wereldwijd meer dan 13.500 vestigingen in 48 landen. De keten is gericht op gemak en verse producten.

‌Louter ondersteunt SPAR in het realiseren, onderhouden en voorzien van foodservice modules in de verschillende Spar formules in Nederland.

‌Met de overname van The Tosti Club door Spar Holding heeft SPAR de weg naar meer vers en gemak in de winkel andermaal versterkt: SPAR 3.0. Louter bouwt deze nieuwe foodservice-modules op, levert en onderhoudt de apparatuur en voorziet de filialen van alle benodigde reinigingsmiddelen, gereedschappen en klein materiaal.

‌Zo ontzorgt Louter de ondernemers van SPAR en kunnen iedere dag duizenden klanten genieten van een verse tosti, belegd broodje of smoothie.

De Pizzabakkers

Samenwerking Louter & De Pizzabakkers

De Pizzabakkers bereidt pizza’s op Romeinse wijze met een dunne en krokante bodem. Het deeg wordt gemaakt volgens eigen recept en wordt minstens 48 uur gerijpt. Een plek voor iedereen die van ambachtelijke Romeinse pizza’s en een glas prosecco houdt. Inmiddels zijn er landelijk 32 vestigingen en is de ambitie om naar 50 vestigingen in 2024 te gaan.

Louter ondersteunt De Pizzabakkers door de complete keuken- en barinrichting van bestaande vestigingen, denk hierbij aan servies en glaswerk, kleding en keukengereedschap te leveren. Ook installeert en voorziet Louter de complete keuken en bar in bij nieuwe restaurants met de meest geschikte apparatuur.

Op deze manier ontzorgt Louter de ondernemers van De Pizzabakkers en kunnen de gasten genieten van een ovenverse Romeinse pizza’s.
Ekoplaza foodmarqt

Marqt / Ekoplaza

Samenwerking Louter & Marqt / Ekoplaza

Marqt is de biologische supermarktketen van Amsterdam en omstreken. Het doel van Marqt is overstappen naar een voedselketen die goed, lekker en gezond eten toegankelijker maakt voor iedereen. Na de overname van Ekoplaza worden Marqt winkels omgetoverd in Ekoplaza Foodmarqt concepten.

Louter is de partner voor non-food artikelen voor Marqt. In 2018 begon de relatie met het installeren van diverse apparatuur in de vestigingen van Marqt, dit groeide uit tot een langdurige samenwerking waarin Louter de winkels van Marqt ook volledig ontzorgt op het gebied van non-food artikelen en de apparatuur voorziet van service en onderhoud.

Bezoekadres:

Louter B.V.
‌Witte Paal 320 C
1742 LE Schagen 

bedrijfsgegevens:

‌K‌vK: 84850566
‌BTW: NL863412178.B.01

Algemene voorwaarden
Privacy

sociale media: