Louter logo
Witte Paal 320 C 
1742 LE Schagen
T: 0224 217 273 
E: info@louteronline.nl 
Menu

Hotel Zuiderduin

Egmond aan Zee, februari 2021

‘Louter realiseert keuken in een mooi hotel voor mensen die zorg nodig hebben.’ 

‌Familie Groot van Hotel Zuiderduin (Egmond aan Zee) is de opdrachtgever voor een kleinschalig en rustig gelegen complex met 25 zorgkamers, 12 reguliere kamers en een grootkeuken. 

‌Louter heeft in samenwerking met zijn partners Arco Luchttechniek & Culion B.V. een mooi project neergezet. De keuken is voorzien van een maatwerk baklijn, een combisteamer van Rational, luchttechniek van Arco en vaatwastechniek van Winterhalter Nederland B.V..
Een prachtige locatie met een dito mooie inrichting, wij wensen de familie Groot veel werkplezier met deze nieuwe keuken! 

Het Waterlaboratorium

Haarlem, januari 2021

Het Waterlaboratorium heeft een nieuwe bedrijfskantine van Louter. Louter is er samen met haar partners weer in geslaagd een mooi totaalproject bestaande uit restaurant, grootkeuken en spoelkeuken te realiseren. De routing en ruimte-indeling van het restaurant en de keuken zijn geoptimaliseerd. Louter heeft een mooie en passende restaurant- en grootkeukenoplossing gerealiseerd. Louter laat zien binnen budget, te voldoen aan de behoefte van de klant. Behalve het bedrijfsrestaurant inclusief de groot- en spoelkeuken levert Louter ook de gebruiksartikelen.
Brasserie 1718 apparatentafel
Brasserie 1718 grootkeukentechniek
Brasserie 1718 Louter

Brasserie 1718

Hoogwoud, december 2020

Louter voorziet Brasserie 1718 uit Hoogwoud van een nieuwe apparatentafel.
Weer een mooi project afgerond. Deze maatwerk apparatentafel met bain-marie is perfect geïntegreerd in de bestaande grootkeuken. Louter heeft samen met de klant een passende oplossing gerealiseerd die aan alle eisen en wensen van de klant voldoet. Dit alles binnen het beschikbare budget. 

Trattoria Sophia

Schagen, december 2020

Deze grootkeuken met een mediterraans tintje is eind 2020 geplaatst bij Trattoria Sophia in Schagen. Dit nieuwe Italiaanse restaurant beschikt over een grootkeuken op maat. Zo is er gebruik gemaakt van alle beschikbare ruimte, ook in de lucht, om een zo praktisch mogelijke grootkeuken te realiseren. Wij wensen het team van Trattoria Sophia enorm veel werkplezier met deze prachtige grootkeuken!
grootkeukentechniek noord holland
grootkeukentechniek

SoHo Gastrobar

Schagen, september 2020

‌Deze zomer heeft Louter Premium Kitchen SoHo Gastrobar voorzien van een compleet nieuwe keuken, spoelkeuken met waterbehandeling en alle koeltechniek. Wij wensen de medewerkers van SoHo Gastrobar enorm veel plezier toe met de nieuwe keuken en alles daaromheen!

Haarlemsche Lawn Tennis Club

Haarlem, mei 2020

Na een brand in het gebouw van de Haarlemsche Lawn Tennis Club (HLTC) bleek de keuken te veel brandschade te hebben opgelopen. De oudste tennisclub van Nederland kon, in haar jubileum jaar 2020, niets anders doen dan een nieuwe keuken laten installeren.
HLTC heeft gekozen voor Handelsonderneming Louter als leverancier van de nieuwe keuken. De keuken is in één dag door Louter en haar partner Arco gerealiseerd. De professionele keuken is onder meer voorzien van een 6 pits gasfornuis, oven, elektrische bakplaat en een dubbele frituur. De firma Arco heeft de luchtbehandeling gerealiseerd.
In de HLTC kantine kan nu weer een lekker en gevarieerd aanbod van voeding bereid worden. 

Hotel Marktstad

Schagen, december 2019

‌Louter heeft het nieuwe Hotel Marktstad in Schagen mogen voorzien van een prachtige grootkeuken. De gasten van het hotel kunnen dagelijks genieten van het lekkerste ontbijt, lunch en diner in het restaurant van het hotel. Louter heeft het hele project in goede banen geleid, samen met onze partners hebben wij alle wensen vanuit de klant kunnen verwerken in de keuken. Een op en top afgewerkte grootkeuken is het eindresultaat. 

Landgoed Hoenderdaell

Anna Paulowna, september 2019

Misschien bent u er al geweest en heeft u genoten van een heerlijk broodje of een kopje koffie in het nieuwe restaurant van Landgoed Hoenderdaell.
Wij zijn er zeer trots op dat wij hieraan hebben mogen bijdragen. Deze professionele keuken is afgelopen zomer door ons gerealiseerd samen met onze projectpartner Culion.
Familie Kruijff bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen bij dit prachtige project. 

Café Van Rooijen

Wervershoof, september 2019

Louter heeft voor Café Van Rooijen in Wervershoof een nieuwe maatwerk grootkeuken gerealiseerd die van alle gemakken is voorzien. Samen met de klant zijn alle wensen en eisen in het project verwerkt. Wij wensen de medewerkers van Café Van Rooijen veel werkplezier toe in deze prachtige nieuwe grootkeuken.

Meer weten? 

Heeft u nog vragen of wilt u een vrijblijvende afspraak maken, neem dan contact op via het formulier of telefoonnummer. De koffie staat klaar!

Met een hartelijke groet,
Niels, Stefan en Jos

CONTACTFORMULIER

Velden met een * zijn verplicht
Voornaam*
Naam *
E-mail *
Telefoonnummer (niet verplicht)
Bericht *
Bedankt voor uw bericht.
We nemen zo snel mogelijk contact met u op
Verstuur

Bezoekadres:

Handelsonderneming Louter
Witte Paal 320 C
1742 LE Schagen 

bedrijfsgegevens:

‌K‌vK: 52074137
‌BTW: NL850289348.B.01

Algemene voorwaarden
Privacy

Contact:

T: 0224 217 273
E: info@louteronline.nl 
‌W: ‌www.louteronline.nl

sociale media: